Wie ben ik?

Dat vertel ik je graag tijdens ‘een kop koffie’, zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maar je bent toch hier, dus laat ik even een introductie geven: Ik ben Jordie Netten en heb zo’n 12 jaar ervaring als adviseur Stedelijk Water voor meerdere gemeenten, waterschappen en andere organisaties. Klanten en collega’s in het werkveld prijzen mijn vakinhoudelijke expertise, ‘getting things done’-mentaliteit en communicatieve vaardigheden. Ik kan daardoor complexe inhoud goed in begrijpelijke taal en context uit leggen. Duidelijke afspraken en duidelijke resultaten.

Databeheer vind ik leuk, van GIS en kaarten word ik blij en water (stroomt van boven naar beneden) is de verbindende factor. Daarnaast heb ik ook nog andere hobby’s, zoals hardlopen, crossfit en uitstapjes met mijn gezin en/of vrienden.

Persoonlijke missie

De wereld is mooi. Maar toch wil ik ‘m graag een beetje beter maken. Dicht bij huis, waar mijn inzet het verschil kan maken. Samen met anderen, omdat ik van anderen kan leren en omdat we samen meer kunnen bereiken. Harmonie en gelijkwaardigheid zijn voor mij belangrijke waarden, die ik ook terug wil vinden in mijn werk. Ik ga goed op afwisseling en deadlines, en weet daarin het overzicht en de rust te houden. Zo heb ik geen moeite te schakelen tussen inhoud en proces of tussen aannemer of wethouder. Ik sta mijn mannetje en zorg ervoor dat de dingen geregeld worden (zelf of door anderen) en dat het ‘hout snijdt’.

CV

LinkedIn

Thema:  Overlay door  Kaira · Netten Wateradvies 2022